Otthon

Íme a tisztítószer, amivel egyszerre takaríthatsz hatékonyan és zölden

Napjainkban egyre fontosabb, hogy a háztartási munkák elvégzésénél, például a takarítás során is odafigyeljünk környezetünk védelmére. Szerencsére ma már választhatunk olyan takarítószert, ami mindkét igényt egyszerre elégíti ki – a Cif Cleanboost™ termékcsalád tagjai például kifejezetten erre a célra lettek kifejlesztve.

Hirdetés

Így nyert értelmet számomra a vega rakott krumpli

Évekig azért nem ettem rakott krumplit, mert őszintén, nem láttam értelmét. Miután kivettem belőle a kolbászt, az üres krumpli-tojás-tejföl hármas hirtelen megszűnt isteni, szaftos egytálétel lenni, és ami utána maradt a tányéron, az olyan szomorú volt, hogy inkább felhagytam a készítésével és fogyasztásával. Egészen eddig a pontig, amikor az alábbi recept segítségével újraértelmeztem a húsmentes rakott krumplit.

Lakos Benedek

Ezeket a szabályokat tartsd be anyajegy-eltávolítás után

A nyári időszakban ritkán kerül sor anyajegy eltávolítására, mert ilyenkor az erős napfénynek való kitettség hatványozottan károsan hat a sebhelyre. Ha esztétikai szempont miatt kerülne sor az anyajegy eltávolítására, akkor érdemes megvárni az őszi-téli időszakot, de akkor is figyelni kell bizonyos dolgokra. Az alábbi 4 szabállyal segítünk, hogy biztonságosan gyógyulj!

Balogh Lilla

A füstös-krumplis vegán langalló még a húsimádókat is elcsábítja

Mire számítunk egy vegán langalló hallatán? Tofuszalonnákra és szójakolbászokra, mindenféle helyettesítőkre és furcsa alapanyagokra, nem? Nos, mindezt verjük ki gyorsan a fejünkből, az alábbi recept ugyanis ezek helyett a zöldségek és fűszerek erejére támaszkodik, hogy ötvözésükből megszülethessen a tökéletes, kompromisszummentes vegán tökipompos.

Lakos Benedek

Adj egy esélyt a hűtőben kelesztésnek, megéri

Nyár van, ilyenkor több figyelmet szentelünk a hűtőszekrényünknek, mint általában. Nem is baj, hiszen a hűtésen túl megannyi más konyhai folyamatban is részt vehet a fridzsider, például a kelesztésben. Nézzük a Napi Tipp keretében, mit tud ez a módszer!

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek