Ajánló

Érdemes kopogtatni a dinnyét? – Termelőt és nagybanis árust kérdeztünk

„Óh, mikor ettem utoljára ízes, finom dinnyét!” – sok családi ebédet követő gyümölcsevéskor hangzik el ez a mondat. A dinnyézés nagyon nehéz és összetett hivatás, sok türelmet és alkalmazkodó képességet igényel, ahhoz, hogy a fogyasztók boldogan, elégedetten majszolják otthon a gyümölcsöt. Kérdezősködtünk picit nagybanisoktól és termelőktől is, hogy mi a helyzet dinnyeügyben.

Nosalty

Heti Menü – A héten szinte mindenbe paradicsomot rakunk!

Bár a héten a paradicsom lesz a legjobb barátunk, nem csak lecsó és töltött paprika készül vele! Barackos bruschetta, cukkinirakottas, sült paradicsomos krémleves, izgalmas húsétel és többféle saláta is vár rátok, ezekbe pedig mind-mind paradicsom kerül. Természetesen fincsi édességekkel, italokkal zárjuk napjainkat.

Nosalty

A levendula 4 jótékony hatása, amiért hálás lesz a tested

A levendula sokoldalúsága miatt gyógy-, fűszer- és dísznövényként is beivódott már a köztudatba. Erős illata képes az egész kertet megtölteni finom aromával, és egy gombóc levendulás fagylalt is jólesik a melegben. Arról nem beszélve, hogy látványnak sem utolsó az apró, lila szemekből összeálló bokros virág. Összegyűjtöttük nektek, milyen jótékony hatásai vannak a levendulának, ha a testedről van szó!

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

További cikkek